vrei sa sti?

loading...

oferta

Roviniete.ro

joi, 23 februarie 2023

La mulți ani

 


Prieten drag, azi e ziua ta, Sărbătorim împreună o prietenie adevărată, Să ai parte de multe zile frumoase, La mulți ani și să fii mereu fericit și împlinit!

Dragul meu prieten, azi e ziua ta specială, Sărbătorim împreună un om deosebit, Să ai parte de multe împliniri și bucurii, La mulți ani și să fii mereu înconjurat de oameni dragi!

Prieten drag, azi sărbătorim un om minunat, Cu sufletul plin de căldură și iubire, Să ai parte de fericire și armonie, La mulți ani și să fii mereu înconjurat de bucurii!

Dragul meu prieten, azi este ziua ta, Sărbătorim o prietenie adevărată și trainică, Să ai parte de multă sănătate și fericire, La mulți ani și să fii mereu iubit și apreciat!

Prieten drag, astăzi sărbătorim o zi specială, Pentru un om minunat și deosebit, Să ai parte de multe împliniri și succese, La mulți ani și să fii mereu fericit și împlinit!

Dragul meu prieten, astăzi este ziua ta, Sărbătorim o prietenie frumoasă și sinceră, Să ai parte de multe bucurii și fericire, La mulți ani și să fii mereu înconjurat de oameni dragi!

Prieten drag, azi este o zi specială, Sărbătorim un om minunat și deosebit, Să ai parte de multă iubire și apreciere, La mulți ani și să fii mereu fericit și împlinit!

Dragul meu prieten, astăzi este o zi specială, Sărbătorim o prietenie adevărată și puternică, Să ai parte de multe realizări și succese, La mulți ani și să fii mereu înconjurat de oameni dragi!

Prieten drag, astăzi sărbătorim o zi specială, Pentru un om minunat și deosebit, Să ai parte de multe bucurii și fericire, La mulți ani și să fii mereu iubit și apreciat!

Dragul meu prieten, azi sărbătorim o zi specială, Sărbătorim o prietenie adevărată și frumoasă, Să ai parte de multă iubire și fericire, La mulți ani și să fii mereu înconjurat de oameni dragi!

Prieten drag, azi este ziua ta, Sărbătorim o prietenie de neuitat, Să ai parte de multe zile frumoase, La mulți ani și să fii mereu fericit și împlinit!

Dragul meu prieten, astăzi este ziua ta specială, Sărbătorim o prietenie adevă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

2