vrei sa sti?

loading...

oferta

Roviniete.ro

joi, 23 februarie 2023

La multi ani Mihai

 


Mihai drag, azi este ziua ta, În lumea noastră tu ești lumina, La mulți ani cu drag și bucurie, Să ai parte de fericire și armonie.

Mihai, prietenul nostru drag, Astăzi e ziua ta, sărbătorește-o cum vrei, Cu zâmbetul pe buze și inima plină de iubire, La mulți ani și să fii mereu iubit și fericit!

Astăzi este ziua ta, Mihai, Sărbătorim un prieten adevărat, Cu drag și respect te felicităm, La mulți ani și să ai parte de toate cele bune!

Mihai, azi e ziua ta, Să te bucuri de toate fericirile lumii, Să uiți de griji și probleme, La mulți ani și să fii mereu iubit și împlinit!

Mihai, prietenul nostru drag, Astăzi e ziua ta și o sărbătorim cu drag, Să ai parte de toate cele bune, La mulți ani și să fii mereu înconjurat de iubire!

Mihai, azi este ziua ta specială, Sărbătorim împreună un om minunat, Să ai parte de sănătate și bucurii, La mulți ani și să fii mereu fericit!

Mihai, astăzi sărbătorim o zi specială, Îți dorim multă fericire și iubire în viață, Să ai parte de toate cele bune, La mulți ani și să fii mereu înconjurat de oameni dragi!

Mihai drag, azi este ziua ta, Sărbătorim împreună un om deosebit, Să ai parte de multe realizări și succese, La mulți ani și să fii mereu fericit și împlinit!

Mihai, azi sărbătorim o zi specială, Pentru un prieten bun și devotat, Să ai parte de multă sănătate și noroc, La mulți ani și să fii mereu iubit și apreciat!

Mihai drag, azi este ziua ta, Sărbătorim un om minunat și deosebit, Să ai parte de multe împliniri și bucurii, La mulți ani și să fii mereu fericit și iubit!

Astăzi sărbătorim o zi specială, Pentru un om minunat, Mihai să-i spunem, Cu urări de sănătate și fericire, La mulți ani și să fii mereu iubit și apreciat!

Mihai, astăzi este ziua ta, Sărbătorim un prieten adevărat, Cu sufletul plin de bucurie și iubire, La mulți ani și să fii mereu fericit și împlinit!

Mihai drag, astăzi este ziua ta, Sărbătorim un om deosebit și minunat, Cu multă iubire și

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

2