vrei sa sti?

loading...

oferta

Roviniete.ro

joi, 23 februarie 2023

La multi ani Ion

 


Dragă Ion, azi e ziua ta, Cu bucurie sărbătorește-o, Să-ți fie lumea plină de zâmbete, Să-ți fie viața plină de soare și fericire, La mulți ani și să fii mereu iubit!

Un înger bun de ziua ta, Ți-a adus un dar din ceruri, Un zâmbet dulce și-un gând frumos, Pentru-un prieten bun și demn de dorit, La mulți ani, Ion, și fericire-n tot ce-ai dorit!

Ziua ta de naștere a sosit, Cu drag îți spunem "La mulți ani!", Să fii iubit și fericit, Să ai lângă tine mereu prieteni adevărați, Să-ți împlinești toate visele!

Astăzi e ziua ta, prieten drag, Și toți cei dragi te felicită, Cu urări de sănătate și noroc, Și cu zâmbetul pe buze să-ți fie mereu, La mulți ani și fericire în sufletul tău!

De ziua ta să te gândești la zâmbet, La tot ce-i frumos și te face să trăiești, Să uiți de grijile cotidiene și să fii fericit, Să fii iubit și apreciat mereu, La mulți ani, dragul nostru Ion!

La mulți ani, Ion, dragul nostru prieten, Să fii fericit și împăcat cu tine, Să ai parte de bucurii și de belșug, Să te înconjori de oameni buni și frumoși, Și să-ți îndeplinești toate dorințele!

Astăzi e ziua ta, dragul nostru Ion, Și toți prietenii îți urează La mulți ani! Să fii sănătos și fericit, Să ai parte de multe bucurii și realizări, Și să simți mereu că ești iubit!

De ziua ta să-ți fie mereu soare, Să te înconjoare numai zâmbete și bucurii, Să ai parte de multă sănătate și fericire, Să simți că ești iubit și apreciat, La mulți ani, dragul nostru Ion!

Astăzi e ziua ta, dragul nostru Ion, Și ne bucurăm că putem sărbători împreună, Cu multă voie bună și cu zâmbete pe față, Sărbătorim un prieten de nădejde, La mulți ani cu drag și fericire!

La mulți ani, Ion, și cu tot binele din lume, Să ai parte de multă iubire și respect, Să simți mereu că ești apreciat și iubit, Să-ți îndeplinești toate dorințele și visele, Să fii fericit și mulț

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

2