vrei sa sti?

loading...

oferta

Roviniete.ro

joi, 23 februarie 2023

La multi ani Maria

 

1

Dragă Maria, azi e ziua ta, Cu bucurie sărbătorește-o, Să-ți fie lumea plină de zâmbete, Să-ți fie viața plină de soare și fericire, La mulți ani și să fii mereu iubită!

Frumoasa noastră prietenă Maria, La mulți ani cu zâmbet și cu voie bună, Să ai alături mereu cei dragi, Să fii iubită și apreciată, Să fii sănătoasă și fericită!

Astăzi este o zi specială, Pentru că este ziua ta, Maria, Sărbătorim împreună cu bucurie, Să fii mereu veselă și iubită, La mulți ani și multă fericire!

Astăzi este ziua ta, draga noastră Maria, Îți dorim tot binele din lume, Să fii mereu înconjurată de prieteni, Să fii fericită și iubită, La mulți ani și multă sănătate!

Sărbătorim astăzi o persoană specială, Pe numele ei Maria o cunoaștem cu toții, O persoană minunată și iubită, La mulți ani cu sănătate și fericire, Și cu toate visele împlinite!

Odată cu această zi minunată, Vine și un gând sincer și o urare, La mulți ani frumoasa noastră Maria, Să fii mereu iubită și apreciată, Să fii fericită și împlinită!

Maria, azi este ziua ta, O zi specială, o zi plină de bucurie, Să o sărbătorim cu drag și veselie, Să-ți fim alături și să-ți transmitem, Multă iubire și mulți ani fericiți!

În această zi specială, Îți dorim să fii sănătoasă și iubită, Să ai parte de multe realizări, Să-ți fie viața plină de fericire și bucurie, La mulți ani, draga noastră Maria!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

2